Is alles wat je verkoopt vintage of zitten er ook nieuwe producten tussen?
Alles wat ik verkoop is vintage, antiek of tweedehands. Soms zitten er wel producten tussen die niet zo oud zijn maar die wel heel mooi en dus de moeite waard zijn om een tweede leven in te blazen! 

Waar komen jullie producten vandaan?
Bijna alles komt uit Frankrijk en België. Daar struin ik markten, loodsen en kringloopwinkels af naar de beste meubels en accessoires. Wil je graag weten waar jou favoriet vandaan komt? Kijk dan even bij de specificaties van het product.

Kan ik gewoon langs komen als ik iets wil komen bekijken?
Ik vind het leuk als je langs komt! De winkel is één lang weekend per maand geopend, de perfecte mogelijkheid om de producten die je online ziet offline te bekijken. Ook vind je in de winkel veel items die net nieuw binnen zijn of niet online staan, een aanrader dus om eens te komen buurten!
Heb je echt iets specifieks op het oog of heb je een bestelling die je zelf wilt komen ophalen dan kan je ook op afspraak bij me langskomen. Stuur dan even een e-mail naar: info@fortuneflea.com of bel voor een afspraak: +31(0)6-43586228

Verzenden jullie ook naar het buitenland?
Ja dat doen we! Je kan je bestelling laten versturen naar België of Duitsland. Ook kunnen we je bestelling, wanneer deze te groot is voor de reguliere post, naar je versturen op een pallet.  Neem voor pallet zendingen en andere zendingen binnen de EU van te voren even contact met ons op. Dan kunnen we je precies laten weten wat de kosten en de mogelijkheden zijn.
Kijk hier voor alle prijzen en verzendopties.

Ik heb iets gekocht en het is te groot om met de post te versturen, kan ik dit laten bezorgen?
Wij bezorgen door heel Nederland. Dit doen wij met een externe partij. De chauffeur brengt je bestelling dan tot aan de deur, je moet zelf voor versterking zorgen als iets naar boven moet. De bezorgkosten hiervoor variëren van €50,- tot €80,-. 
Wij bezorgen je bestelling zelf wanneer je binnen de ring van Amsterdam woont. Daarvoor geldt ook: we bezorgen tot aan de deur. We kunnen je wel helpen maar je moet zelf voor versterking zorgen als iets naar boven moet. De bezorgkosten hiervoor zijn € 35,00.

Heb je een andere vraag? Dan kan je altijd een e-mail sturen naar: info@fortuneflea.com of even telefonisch contact opnemen: +31(0)6-43586228.

© 2013 - 2024 Fortune Flea | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel