OPHALEN

Je kan je aankoop ophalen in mijn winkel. Dit kan tijdens de open weekenden of op afspraak. Klik hier om het eerst volgende open weekend te zien.
De winkel bevindt zich in Amsterdam-oost en is gemakkelijk te bereiken met de auto. 

Fortune Flea
Zeeburgerpad 26 BG
1019 AA AMSTERDAM

Klik hier voor Google maps.

BEZORGEN

Je kan je aankoop ook laten bezorgen. 
Binnen Amsterdam zijn de kosten €35,-, buiten Amsterdam variëren de kosten tussen de €50 - € 80,- afhangelijk van je woonplaats. Neem contact met ons op voor de exacte prijs. 

Wij bezorgen tot aan de deur, je moet zelf voor versterking zorgen wanneer een product naar binnen of naar boven gesjouwd moet worden. 


VERZENDEN

Kleine artikelen kunnen op de post. 
De tarieven hiervoor worden automatisch berekend in de winkelwagen.

RETOURNEREN ONLINE AANKOOP

Wil je iets retourneren dan kan dat binnen 14 dagen na de aankoopdatum. Je dient je retour te melden via e-mail: retour@fortuneflea.com.
Het artikel dient in originele staat, goed verpakt en voldoende gefrankeerd te worden terug gezonden. Indien het artikel beschadigd of gebruikt is na dat je het zelf in ontvangst hebt genomen kan deze niet retour genomen worden.
Fortune Flea is niet aansprakelijk voor beschadigingen ontstaan tijdens de retourzending. De retourkosten worden niet door ons vergoed.
Wanneer de retourzending in goede staat door ons ontvangen is ontvang je binnen 8 werkdagen het aankoopbedrag terug.

RETOURNEREN/RUILEN WINKEL AANKOOP 

Artikelen gekocht tijdens de Open weekenden mogen binnen 14 dagen na aankoopdatum worden geruild. Het is niet mogelijk geld terug te ontvangen, je mag het ruilen voor een ander artikel of je ontvangt een tegoedbon. ​

ANNULEREN

Bestellingen gedaan via de webwinkel kunnen, zonder opgaaf van reden en mits niet verzonden, binnen 8 dagen kosteloos geannuleerd worden.

 

© 2013 - 2024 Fortune Flea | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel