KOPEN/RESERVEREN VIA INSTAGRAM

Niet alles wat er in m'n mooie vintage winkel staat is op de website te vinden. Om alles te kunnen bewonderen kan je natuurlijk het beste langskomen tijden een OPEN WEEKEND of je kan me volgen op Instagram!
Als je me volgt krijg je altijd als eerste mijn nieuwste vondsten te zien via mijn stories, je kan meekijken tijdens mijn vintage zoektochten en kan je een kijkje nemen in de winkel! 

EXCLUSIEF
De allernieuwste items die in de aanloop naar een Open weekend gevonden worden zijn exclusief bestemd voor dat komende Open weekend. Dat houdt in dat ze nog niet te reserveren/te koop zijn in de webwinkel of via m'n Instagram. Om deze parels als eerste te kunnen bewonderen zal je echt langs moeten komen in m'n winkel:).

Parels die beschikbaar zijn na een Open weekend komen wel online! Ze worden altijd met met prijzen* vermeldt in mijn stories of post. Wil je een item kopen wat je op mijn Instagram ziet (en niet hier online vindt) dan kan dat! Maar hoe werkt het? Nou zo:

KOPEN
Zie je een beschikbaar item op mijn Instagram? Stuur me dan een DM. Ik kan je dan de afmetingen en extra foto's sturen. Ben je eruit en wil je het graag kopen? Dan stuur ik je een betaallink waarmee je veilig via IDeal kan betalen. De betaling moet binnen 1 dag voldaan zijn, zo niet dan komt het item weer beschikbaar.
Ophalen van je aankoop gaat in overleg of kan tijdens de Open weekenden. Bezorgen of verzenden is ook mogelijk.

RESERVEREN
Je kan items ook reserveren via Instagram, in principe werkt het hetzelfde als het kopen via Instagram.
Je ziet iets, stuurt me een DM, ik geef je eventueel extra informatie en ik stuur je daarna een betaallink. Je betaalt de helft van het bedrag aan als aanbetaling. De reservering geldt pas wanneer de aanbetaling voldaan is binnen 1 dag. 

*De prijzen van de items op mijn foto's kan je altijd vinden onder mijn post. De prijzen van de items in mijn stories staan vaak in de foto's. 

© 2013 - 2024 Fortune Flea | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel