KOPEN/RESERVEREN VIA INSTAGRAM

Volg je me al op Instagram?
Nee? Als je me volgt krijg je altijd als eerste mijn nieuwste vondsten te zien via mijn stories, je kan meekijken tijdens mijn vintage zoektochten en kan je een kijkje nemen in de winkel! 
Ja? Leuk dat je me al volgt! Dan weet je misschien dat je de items die je voorbij ziet komen in mijn posts en stories ook kan kopen en reserveren via Instagram. Maar hoe werkt het? Nou zo:

KOPEN
Zie je iets moois op mijn Instagram? Stuur me dan een DM. Ik kan je dan de afmetingen en extra foto's sturen. Ben je eruit en wil je het graag kopen? Dan stuur ik je een betaallink waarmee je veilig via IDeal kan betalen. Zodra de betaling voldaan is is het item van jou. Je kan je aankoop komen ophalen tijdens de Open weekenden. Klik hier om te zien wanneer ik weer open ben of kijk in mijn BIO om de eerst komende open weekenden te zien. 

RESERVEREN
Je kan items ook reserveren via Instagram, in principe werkt het hetzelfde als het kopen via INSTA.
Je ziet iets, stuurt me een DM, ik geef je eventueel extra informatie en ik stuur je daarna een betaallink. Je betaalt de helft van het bedrag aan als aanbetaling. Het kwam helaas te vaak voor dat klanten hun gereserveerde item niet kwamen ophalen. Dat is jammer voor alle andere klanten die speciaal voor dat item langskwamen in de winkel of me een DM stuurde (en eigenlijk ook vervelend voor mij want ik wil graag iemand anders blij kunnen maken met mijn mooie spullen). Vandaar de aanbetaling.
De reservering geldt pas wanneer de aanbetaling voldaan is. Bij meerdere geïntersseerde geldt wie het eerst betaald.

De prijzen van de items op mijn foto's kan je altijd vinden onder mijn post. De prijzen van de items in mijn stories staan vaak in de foto's. Staat er geen prijs bij het artikel dat je wilt? Dan stuur je me gewoon een DM.

© 2013 - 2023 Fortune Flea | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel