Navigatie

Wie is Fortune Flea?

Mijn leven lang word ik al omringd door vintage, brocante en oude spullen. Opgroeiend in een gezin van creative ondernemers, mijn moeder had de succesvolle brocantewinkel La Brocanteuse en mijn vader eigenaar van meubelgroothandel Timzowood Living, was het voor mij eigenlijk vanaf het begin af aan vanzelfsprekend om iets voor mijzelf te beginnen.
Plaatjes creeëren, mooie dingen samen brengen, kleuren combinaties maken het zijn allemaal dingen die ik erg graag doe! Vooral de combinatie tussen industrieële- en wat meer romantische vintage vind ik erg mooi.
Al jaren ga ik markten, loodsen en kringloopwinkels af zoekend naar nieuwe pareltjes. Werkend als stylist gebruik ik veel van deze spullen in mijn styling maar ook thuis. Iedere keer opnieuw bleef ik mooie dingen vinden en langzaam aan begon het idee te ontstaan op daar een platform aan te geven. Daarom ben ik in het voorjaar van 2014 Fortune Flea begonnen. Mijn webshop met een mix van stoere, romantische en vrolijke vintage, allemaal hand-picked en met liefde opgeknapt, gestyled en gefotografeerd!

Liefs,

Zoë 

 

© 2013 - 2017 Fortune Flea | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel