Mijn leven lang word ik al omringd door vintage, brocante en oude spullen. Opgroeiend in een gezin van creative ondernemers, mijn moeder had de succesvolle brocantewinkel La Brocanteuse en mijn vader is eigenaar van meubelgroothandel Timzowood Living, was het voor mij eigenlijk vanaf het begin af aan vanzelfsprekend om iets voor mijzelf te beginnen.
Plaatjes creeëren, mooie dingen samen brengen, kleuren combinaties maken het zijn allemaal dingen die ik erg graag doe! Vooral de combinatie tussen industrieële- en wat meer bohemian vintage vind ik erg mooi.

Al jaren ga ik markten, loodsen en kringloopwinkels af zoekend naar nieuwe pareltjes. Werkend als stylist gebruikte ik veel van deze spullen in mijn styling maar ook thuis. Iedere keer opnieuw bleef ik mooie dingen vinden en langzaam aan begon het idee te ontstaan op daar een platform aan te geven. Daarom ben ik in het voorjaar van 2014 Fortune Flea begonnen. Eerst was er alleen de webshop en stond ik op markten. Ik deed het in die tijd naast mijn werk als stylist en product developer. Maar in 2016 vond ik toch wel tijd om de volgende stap te nemen en ben ik gaan zoeken naar een fysieke locatie waar ik al het moois wat ik telkens vind kon laten zien aan alle klanten. En dat lukte! Ik vond een prachtige oud pand bij mijn huis om de hoek in Amsterdam-oost en sinds februari 2017 is daar mijn eigen Fortune Flea winkel gevestigd! De winkel is 2 lange weekenden per maand geopend. Elke keer vind je weer nieuwe items en is de winkel weer net even anders dan de vorige keer. Op die manier houd ik het voor mijzelf, en voor jullie (hoop ik), spannend. Wil je weten wanneer het volgende open weekend is of wil je graag een afspraak maken om langs te komen? Kijk dan hier.  

Liefs,

Zoë 

 

© 2013 - 2023 Fortune Flea | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel