Hi ik ben Zoë van Fortune Flea!

Mijn leven lang word ik al omringd door vintage, brocante en oude spullen. Opgroeiend in een gezin van creative ondernemers, mijn moeder had de succesvolle brocantewinkel La Brocanteuse en mijn vader is eigenaar van meubelgroothandel Timzowood Living, was het voor mij eigenlijk vanaf het begin af aan vanzelfsprekend om iets voor mijzelf te beginnen.

Ik stuurderde mode, werkte op ateliers en maakte de meest fantastische creaties. Maar de mode wereld zelf vond ik niet leuk en na de geboorte van m'n dochter ging in in het meubelbedrijf van mijn vader werken. Ik deed voor hem de styling en vormgeving van zijn bedrijf en verzamelde daarvoor veel vintage items om zijn meubels mee af te stijlen. Ik vond het werk erg leuk maar liep er tegenaan dat ik altijd commerciele plaatjes moest creëeren. Ik wilde laten zien wat je allemaal met die mooie vintage items kon doen, mijn eigen stijl laten zien. Daarom starte ik in 2014 met Fortune Flea. Ik begon als webwinkel waar je al mijn vondsten kon kopen en waar ik elke maand een styling thema liet zien die ik zelf inspirerend vond. 
Ik stond op markten en werkte naast mijn freelance werk hard om m'n naam op te bouwen. 
In 2016 vond ik toch wel tijd om de volgende stap te nemen en ben ik gaan zoeken naar een fysieke locatie waar ik al het moois wat ik telkens vind kon laten zien aan alle klanten. En dat lukte! Ik vond een prachtige oud pand bij mijn huis om de hoek in Amsterdam-oost en sinds februari 2017 is daar mijn eigen Fortune Flea winkel gevestigd!

De winkel is één lang weekend per maand geopend. Zo kan ik lekker de tijd nemen om te gaan inkopen in Frankrijk en België zodat er ieder weekend weer nieuwe beauties in de winkel te vinden zijn. Wil je weten wanneer het volgende open weekend is of wil je graag een afspraak maken om langs te komen? Kijk dan hier.  

Liefs,

Zoë 

 

© 2013 - 2024 Fortune Flea | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel