Navigatie

 

 • Ontbijtbordje - Goud met boeket
  Ontbijtbordje - Goud met boeket

  Dit schattige Franse bordje is fijn voor een klein ontbijtje of een stukje taart. Het porseleine bord heeft een gouden rand en vrolijke boeketjes. Het ontbijtbordje heeft een diameter van 18,5 cm.

  Dia: 18,5 cm

  € 2,95
 • Ontbijtbordje - Rozen goud
  Ontbijtbordje - Rozen goud

  Dit schattige ontbijtbordje met gouden bloemenrand is ook handig voor kleine gerechten of gebak. Het bordje is van het Franse serviesmerk Moulin de loups. Het brocante bord heeft een diameter van 19 cm.

  Dia: 19 cm

  € 2,95
 • Ontbijtbordje - Boeket
  Ontbijtbordje - Boeket

  Met zijn fleurige boeketje is dit ontbijtbordje een feest om van te eten! Het bordje is ook handig voor het serveren van kleine gerechten en gebak. Het bord is van het Franse serviesmerk Moulin de Loups en heeft een diameter van…

  € 2,95
 • Ontbijtbordje - Goud
  Ontbijtbordje - Goud

  Dit klassieke ontbijtbordje met gouden rand is fijn voor kleine ontbijtjes of voor gebakjes. Het porseleine bordje is van het Franse servies merk Sarrequemines en heeft een diameter van 19 cm.

  Dia: 19 cm

  € 2,95
 • Diep bord - Goud met tulp
  Diep bord - Goud met tulp

  Dit mooie Franse bord met goud randje heeft een schattig boeket tulpen aan de zijkant. Het diepe bord is perfect een salade of soep uit te eten. Het vintage bloemen bord heeft een diameter van 24 cm.

  Dia: 24 cm

  € 3,95
 • Diep bord - Korenboeket
  Diep bord - Korenboeket

  Dit schattige bord heeft een klassieke gouden rand en in het midden een vrolijk korenboeket. Het boeketje bestaat uit paarse, roze en blauwe bloemen. Het diepe bord heeft een diameter van 23 cm en komt uit Frankrijk.

  Dia: 23 cm

  € 3,95
 • Diep bord - Goud met boeket
  Diep bord - Goud met boeket

  Dit diepe Franse bord is ideaal te gebruiken voor salades, soep of tijdens het ontbijt met yoghert. Het vintage bord heeft een gouden rand en is gedecoreerd met mooie boeketjes. Het bord heeft een diameter van 22,5 cm.

  Dia: 22,5…

  € 3,95
 • Diep bord - Rozen goud
  Diep bord - Rozen goud

  Schattig Frans diep bord met dubbele gouden rand en 6 kleine roosjes in het midden.

  Dia: 23 cm

  € 3,95
 • Diep bord - Goud kartelrandje
  Diep bord - Goud kartelrandje

  Dit diepe Franse bord heeft een mooie dubbele gouden rand. De randen hebben een gekarteld motief. Het bord heeft een diameter van 23 cm en is ideaal als bord voor salades en soep.

  Dia: 23 cm

  € 3,95
 • Diep bord - Anjers blauw
  Diep bord - Anjers blauw

  Dit mooie klassieke diepe bord is gedecoreerd met fel blauwe en lichtgrijze anjers. Het vintage bord is van het Franse porcelein merk St. Amand en komt uit de servies serie Antibes.

  H: 3,5 cm
  Dia: 23 cm

  € 3,95
 • Diep bord - Gouden rand
  Diep bord - Gouden rand

  Dit Franse bord heeft een prachtig gedecoreerde rand! Het gouden krullen motief is omrand met een subtiel kartelrandje. Het diepe bord heeft een diameter van 23 cm en is perfect als ontbijtbord voor yoghert en havermout of als…

  € 3,95
 • Diep bord - Wit
  Diep bord - Wit

  Super simpel maar wel heel mooi; dit witte Franse bord. Door zijn simpele design is voegt hij makkelijk in bij ander servies of het nu strak of uitbundig is.
  Het diepe bord heeft een gewaffelde rand.

  Dia: 23 cm
  H: 4 cm

  € 3,95
 • Diep bord - Gele roos
  Diep bord - Gele roos

  Dit Franse diepe bord heeft een klassieke rand en een prachtige gele roos in het midden. Het vintage bord heeft een diameter van 23 cm en is perfect als soepbord of als ontbijtbord met yoghert of havermout.

  Dia: 23 cm

  € 3,95
 • Groot bord - Grijs
  Groot bord - Grijs

  Klassiek groot bord met golvend patroon en een grijze parelmoer kleurige rand.
  Ideaal voor het serveren van salades of pizza's!

  Dia: 32 cm

  € 7,50
 • Saladeschaal - Gouden bloemen
  Saladeschaal - Gouden bloemen

  Deze prachtige Franse saladeschaal heeft een mooie rand met gouden narcissen. De vintage schaal is 5,5 cm diep en heeft een breede rand en leent zich uitstekend voor het serveren van salades maar ook voor bijgerechten wanneer je…

  € 12,50
 • Ovaal bordje - Roosjes
  Ovaal bordje - Roosjes

  Dit mooie Franse serveerschaaltje heeft een ovale vorm en is ideaal voor het serveren van kleine bijgerechten. Het bordje is versiert met roze en lila kleurige roosjes en heeft daarom heen een gouden guirlande. De buitenste rand…

  € 7,50
 • Ovaal bordje - Roosjes
  Ovaal bordje - Roosjes

  Dit romantische Franse serveerschaaltje heeft een ovale vorm en is mooi gedecoreerd met roosjes. Het vintage bord heeft een gouden rand en is ideaal voor het serveren van kleine bijgerechten of hapjes.

  B: 24,5 cm
  D: 13,5 cm

  € 6,50
 • Retro ontbijtbordje - Okerbruin
  Retro ontbijtbordje - Okerbruin

  Dit funky ontbijtbordje heeft met zijn klassieke rand in combinatie met de cognacbruine retro kleur een leuke mix van twee stijlen. Daardoor is het een leuk bordje om te combineren met zowel romantisch Frans- als met retro…

  € 2,95
 • Retro ontbijtbordje - Oker
  Retro ontbijtbordje - Oker

  Dit vintage ontbijtbordje heeft een mooie klassieke vorm en een hele gave retro okerbruine kleur. Het bordje heeft een donkerbruine rand en is voor zowel het ontbijt als kleine gerechten handig te gebruiken.

  Dia: 21 cm

  € 2,95
 • Retro ontbijtbordje - Bruin
  Retro ontbijtbordje - Bruin

  Dit prachtige retro ontbijtbordje heeft een mooie waaier rand. Het bordje heeft een roodbruine kleur en is van het Belgische serviesmerk Boch.

  Dia: 19 cm

  € 2,95
 • Vintage fonduebord - Bloem groen
  Vintage fonduebord - Bloem groen

  Dit gave fonduebord heeft de vorm van een bloem en 6 gelijke vakjes met een extra vakje in het midden voor saus. Het vintage bord is van het serviesmerk Gien en heeft een prachtige oker groene kleur.

  Dia: 24 cm

  € 4,95
 • Vintage fonduebord - Vallauris
  Vintage fonduebord - Vallauris

  Dit prachtige vintage fonduebord is van het Franse serviesmerk Vallauris, mijn eigen favoriet! Het bord heeft een donkerbruine basis met daarop witte en roze vlekken. Het bord heeft een diameter van 24 cm.

  Dia: 24 cm

  € 7,50
 • Vintage schaal Vallauris - Roze
  Vintage schaal Vallauris - Roze

  Wat een ontzettende funky beauty, deze vintage schaal van het Franse merk Vallauris! De schaal in bladvorm heeft een prachtige roodbruine kleur in het midden waardoor de roze rand en zijn groene steel nog mooier naar voren komen.…

  € 25,00
 • Vintage schaaltje Vallauris - Ananas
  Vintage schaaltje Vallauris - Ananas

  Hoe gaaf is deze ananas van Vallauris France?! Het vintage bordje is mooi als kleine serveerschaal en is ook erg leuk om op te hangen aan de wand als deco-bord. Het schaaltje heeft een lengte van 22 cm.

  L: 22 cm
  B: 14 cm
  H: 5 cm

  € 14,95
© 2013 - 2017 Fortune Flea | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel