Navigatie

Heb je een plek in huis die je maar niet gezellig krijgt of wil je graag je interieur een andere stijl geven maar weet je niet waar te beginnen? Fortune Flea helpt je graag bij vormgeven en stylen van je interieur! Zo kan in de winkel langs komen voor persoonlijk advies of ik kan bij jou thuis langs komen voor persoonlijk advies op locatie. Ook kan je een styling workshop bij ons in de winkel volgen.

Persoonlijk styling advies in de winkel 
We kijken samen naar items en woonstijlen in de winkel die je inspireren. Met dat als uitgangspunt werken we een idee uit voor je interieur of speciale kamer. We maken een kleine styling ter plekke of ik kan je laten zien hoe je met een paar items of kleuren net een andere sfeer aan iets kan geven. Ook kunnen we samen een moodboard maken zodat je thuis verder kan met een eigen sfeer voor in jouw huis.
Advies in de winkel duurt minimaal 1 uur.

Prijs: €50,- per uur.
Klik hier om een afspraak te maken.

Persoonlijk styling advies op locatie
Heb je behoefte aan nieuwe ideeën en inspiratie voor de inrichting van je interieur of op je werkplek. Dan kan je ook een afspraak maken voor persoonlijk advies bij jou thuis. We kijken dan samen naar jouw persoonlijke stijl en werken deze uit tot een plan waarmee je aan de slag kan om je interieur zo te krijgen dat jij er lekker in woont. Ik kan je laten zien hoe je met het switchen, toevoegen of weghalen van meubels je net een andere stijl of sfeer kan neerzetten. 
Advies op locatie duurt minimaal 2,5 uur.

Prijs: €150,- voor 2,5 uur. 
Klik hier om een afspraak te maken.
 


Een avond heerlijk inspiratie op doen met een groep vrienden of als uitje voor je bedrijf? Tijdens onze styling workshop werk je aan nieuwe ideëen voor jouw eigen interieur. Iedereen neemt een foto mee van een speciale plek in huis waar je graag iets aan zou willen veranderen. We kijken samen naar items en woonstijlen in de winkel die je inspireren en je maakt je eigen moodboard. Naar aanleiding van je moodboard en gekozen items help ik je met een kleine styling ter plekken en laat ik je zien hoe kleine veranderingen en combinaties net het verschil kunnen maken voor jouw gekozen plek. 
We geven deze workshop alleen aan besloten groepen en kan op een avond naar voorkeur (Opties: woe-don-vrijdag). Min 4 - max 8 personen.

Styling workshop
Tijd: Inloop 19:00. Start 19:30 t/m 21:30 (uitloop tot 22:00) 
Prijs: €37,50 per persoon (incl. koffie, thee en wat lekkers)

Klik hier om je aan te melden voor een workshop.​

© 2013 - 2019 Fortune Flea | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel