Navigatie

 • Vintage opbergkist - Leitner
  Vintage opbergkist - Leitner

  Deze vintage metalen kist van Leitner is hout van binnen en heeft 3 plastic wieljes waarvan er één kan zwenken. Voorheen werd de kist gebruikt als opbergkist om een stysteemwand in op te slaan. Door dat je de kist makkelijk kan…

  € 59,95
 • Oude metalen koffer - Piolé
  Oude metalen koffer - Piolé

  Bewaar je papier, pennen of belangrijke documenten voortaan in deze oude metalen gereedschapskoffer van Piolé. De zilverkleurige koffer heeft een grote witte afbeelding van een klopboor op de deksel en heeft één handvat en twee…

  € 19,95
 • Oude metalen EHBO kistje
  Oude metalen EHBO kistje

  Een prachtige metalen Frans-Zwitsers EHBO kistje oorspronkelijk geschikt om eerste hulp te bieden aan 10 mannen. In welke oorlog dit kistje hopelijk levens heeft gered is niet duidelijk.
  Het kistje heeft twee sluitingen en een…

  € 39,95
 • Oude houten lade - Geel
  Oude houten lade - Geel

  Deze oude houten lade kan je heel wat bewaren! Zet hem in een kast als opbergkist of gebruik hem naast de bank om dekens en extra kussens in te bewaren.
  De lade heeft een metalen handvat met daarboven een klein metalen raampje. De…

  € 24,95
 • Metalen krat - Choco lier
  Metalen krat - Choco lier

  Bewaar voortaan ook je chocomel of bierflesjes in deze prachtige krat!
  De oude krat werd oorspronkelijk gebruikt voor de kleine Choco Lier flesjes van de Belgische zuivelfabriek St-Clemens en komt uit 1956.
  In de krat kan je 20…

  € 24,95
 • Victoria
  Victoria

  In deze mooie metalen trommel van werden vroeger Victoria Biscuit verkocht. De koektrommel is aan de buitenkant beplakt met de originele papieren etiketten.

  H: 12,5 cm
  B: 24 cm
  D: 22 cm

  € 9,95
 • Cream Crackers
  Cream Crackers

  Mooie metalen Patria Cream Cracker trommel zonder deksel. Het metalen bakje is beplakt met meerdere lagen (originele) papieren etiketten. Een leuk bakje voor pennen of met wat plantjes er in.

  H: 12 cm
  B: 22 cm
  D: 23 cm

  € 9,95
 • RAPPO
  RAPPO

  Mooi vintage blikje van Rappo Lederwas. Het blikje kan open en is handig om kleine spullentjes in te bewaren. Ook leuk: gebruik het blikje als kleine reisetui en neem je make-up er in mee!

  H: 4 cm
  Dia: 11 cm

  € 6,95
 • PELIKAN
  PELIKAN

  Vintage doosje van Pelikan met daarin een metalen flesje met zwarte inkt. Door zijn mooie verpakking is dit doosje met inhoud een mooi styling item in je interieur!
  De inkt is niet meer bruikbaar. H: 12,5 cm
  B: 6,5 cm
  D: 6,5 cm

  € 4,95
 • Gevelot Cal. #16
  Gevelot Cal. #16

  Mooi vormgegeven doosje met inhoud van Gevelot France. In het kartonen doosje zitten vilten en kartonnen benodigheden die werden gebruikt voor het maken van kogels voor jachtgeweren.

  H: 5,5 cm
  B: 16,5 cm
  D: 9 cm

  € 12,50
 • Gevelot Cal. #12
  Gevelot Cal. #12

  Oud kartonnen doosje van Gevelot France. In het doosje zitten kartonnen benodigheden die werden gebruikt voor het vullen van kogels voor jachtgeweren.

  H: 3,5 cm
  B: 9 cm
  D: 6,5 cm

  € 4,50
 • Betises de Cambrai
  Betises de Cambrai

  Bewaar je pennen en potloden in dit authentiek Franse snoepjes blikje van Betises de Cambrai. Het blikje heeft een losse deksel en heeft een mooie perzik kleur.

  H: 3,5 cm
  B: 17,5 cm
  D: 8,5 cm

  € 7,50
 • Oud blikje - Mata Hari
  Oud blikje - Mata Hari

  Dit mooie oude blikje is perfect om je sieraden of make-up in te bewaren. Het blikje heeft aan alle vier de kanten hetzelfde portret van Mata Hari staan. Ook staat ze op de bovenkant van het blikje, dit keer dansend en prachtig…

  € 22,50
 • Oud metalen kistje - Beige
  Oud metalen kistje - Beige

  Dit prachtige oude geldkistje is een mooie opberger in huis! Door zijn rechthoekige formaat is het een fijne kist om bijvoorbeeld belangrijke papieren of de tekeningen van de kinderen in te bewaren.
  Het metalen kistje heeft een…

  € 24,95
 • Oude reiskoffer - Aluminium #1
  Oude reiskoffer - Aluminium #1

  Deze prachtige oude reiskoffer is een handige opberger voor in huis. De vintage aluminium koffer heeft een zwart handvat en heeft bruine metalen sluitingen en hoekprofielen. De koffer is van binnen bekleed met ruitjes papier en…

  € 49,95
 • Oude reiskoffer - Aluminium #2
  Oude reiskoffer - Aluminium #2

  Deze prachtige grote reiskoffer van aluminium is ideaal als opberger in huis. Voor speelgoed op of administratie, door zijn grote formaat kan je er heel wat in kwijt. De vintage koffer heeft mooie roestbruine hoekprofielen en…

  € 65,00
 • Oude houten opbergkist - Geel
  Oude houten opbergkist - Geel

  Deze extra grote houten opbergkist is echt perfect om heel veel spullen in te bewaren! Handig in de kinderkamer als speelgoedkist maar ook erg leuk als stoere salontafel in de woonkamer. De houten kist heeft een metalen handvat…

  € 85,00
 • Metalen draadmand
  Metalen draadmand

  Deze oude metalen draadmand is afkomstig uit Frankrijk en werd voorheen gebruikt voor het transporteren van gistflessen. De stoere mand is ideaal als opberger voor dekens en kussens maar ook erg leuk in de tuin als gave…

  € 39,95
 • Oude houten opbergkist - Bruin
  Oude houten opbergkist - Bruin

  In deze oude houten kist kan je heel wat bewaren! Handig als stoere opbergkist voor speelgoed of winterkleding maar ook als salontafel in de woonkamer is deze kist ideaal. De houten kist heeft een warme okerbruine kleur en sluit…

  € 75,00
 • Flessenrekje #2
  Flessenrekje #2

  Dit prachtige metalen flessenrekje uit Frankrijk biedt ruimte voor 8 grote flessen. Het rekje heeft een houten handvat.
  Exclusief flessen.

  H: 35 cm
  B: 41 cm
  D: 21 cm

  € 24,95
 • Oude metalen kist - Zwart
  Oude metalen kist - Zwart

  Als speelgoedkist in de woonkamer of stoere jongenskamer? Of gewoon als een mooie opbergkist voor schoenen en winterkleding? Deze oude metalen kist is er perfect voor! De zwarte kist heeft 1 stevig handvat aan de voorkant en 2 aan…

  € 59,95
 • VERKOCHT

  Oude metalen legerkist - Antraciet
  Oude metalen legerkist - Antraciet

  Deze zware metalen legerkist is ideaal als grote opbergkist voor speelgoed of schoenen. De oude kist heeft een antraciete kleur en heeft een hoogte van 42 cm, hij is dus ook erg handig als klein bankje.

  H: 42 cm
  B: 66 cm
  D: 31 cm

  € 59,95
 • Metalen draadmand - M&S '71
  Metalen draadmand - M&S '71

  Als opberger voor dekens en kussens, of als stoere mand met schoenen en tassen? Deze oude metalen goederen mand van de M&S is er perfect voor! De metalen draadmand heeft een hoogte van 40,5 cm.

  H: 40,5 cm
  B: 43 cm
  D: 51 cm

  € 39,95
 • Oude houten koffer - Groen
  Oude houten koffer - Groen

  Deze mooie oude houten koffer heeft een prachtige oudgroene kleur en een zwart metalen handvat. De koffer komt van S. van Embden in Amsterdam. De houten koffer heeft liggend een hoogte van 15 cm.

  H: 15 cm
  B: 53 cm
  D: 35 cm

  € 39,95
 • Oude houten krat - Chicoree
  Oude houten krat - Chicoree

  Als stoere plantenbak of fijne opbergkist? Deze mooie oude houten krat uit Frankrijk is er ideaal voor! De krat heeft rondom de stempels van de fabriek waar hij vroeger gebruikt werd. De krat heeft een hoogte van 30,5 cm.

  H: 30,5…

  € 24,95
© 2013 - 2017 Fortune Flea | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel